Бійці в АТО потребують нашої з вами допомоги

9 Вересня 2014 16:16
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Водії та медики санітарної роти лише тиждень на війні. Хлопці з мирного Хмельницького потрапили в саме пекло. Після активних обстрілів їх швидкі вже потребують ремонту, 3 машини розгромлені вщент.

Хмельницькі бійці можуть розраховувати тільки на своїх земляків. Якщо ми терміново не передамо автомобільній санроті потрібні запчастини, рятувати поранених буде просто нічим, телефоном розповів командир роти Рінат Гадильшин.

Бійці автомобільної снітарної роти вже звертались до волонтерів з проханням допомогти відремонтувати швидкі. Нагадаємо, коли санітарні машини передали з районів на баланс міністерства оборони, вони були в жахливому стані. І лише небайдужі громадяни за кілька днів перетворили металобрухт на робочий транспорт. Минулого тижня санрота прибула на Схід рятувати поранених і відразу потрапила на передову. За кілька днів із півсотні машин 3 швидкі допомоги розргромлені вщент, інші потребують капітального ремонту. Поки триває умовне перемир’я, хлопці мають час поставити розбиті авто на колеса, і просять передати їм запчастини.

Командир роти також розповів, що їжі та одягу їм вистачає, а от бронежилети та сучасні каски є лише у 30 % водіїв та медиків.

Усі, хто бажає допомогти хмельницькій 7 автом. санроті, можуть звертатись до військової частини А 1056, яка знаходиться на території військового госпіталю, м. Хмельницький, вул Чорновола, 122 та за телефоном 0672151140 Ігор Богданович зампотех частини. Допоможемо нашим героям. Хто, як не ми.