Понад півтисячі листів та декілька сотень оберегів для військових в зоні АТО

9 Вересня 2014 15:58
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Студенти хмельницької педагогічної академії намагаються підтримати бойовий дух тих, хто наразі перебуває у зоні бойових дій. Вже завтра військові отримають маленькі сувеніри, як символ підтримки та віри у їх перемогу.

Ляльки-мотанки у вигляді ангелів, жовто-блакитні обереги та ще безліч цікавих виробів, зроблених своїми руками. Саме так висловлюють свою підтримку та вдячність нашим військовим студенти педагогічної академії. Як говорить Валерія, кожна лялька має надзвичайну силу. Адже з давніх-давен мотанка вважалась чи не одним із найсильніших оберегів.

Усі обереги перед відправленням на схід неодмінно освятять у церкві. Проте найважливіше – це віра. Тож дівчата вірять, що їх витвори все-таки приведуть наших хлопців до перемоги.

Акція триває уже давно. Тому щоразу, отримуючи такі привіти, мужні чоловіки не стримують сліз. Для них це дуже важливо. Адже впевненість, що тебе чекають вдома додає неабияких сил.

Як зізнаються студенти, найважчим було саме написання листів. Емоції переповнюють, а зібратись з силами досить важко. Тому усі бажали лише одного – повернутись додому живими.