Микола Томенко: Не всі пропоновані кандидати у депутати будуть підтримані «Блоком Петра Порошенка»

23 Вересня 2014 18:00
fakty.ictv.ua

fakty.ictv.ua

За результатами дискусій із залученням журналістів та експертів, частина кандидатів у депутати не буде підтримана «Блоком Петра Порошенка». Про це повідомив радник Президента України Микола Томенко.

Він звернув увагу на те, що після з’їзду «Блоку Петра Порошенка» і початку висунення кандидатів у народні депутати, в пресі висловлювались застереження щодо низки кандидатів, які могли бути підтримані партією.

«Після дискусій з’ясувалося, що, дійсно, частина кандидатів, запропонованих місцевими партійними організаціями, не є серйозними опонентами в протистоянні з колишніми народними депутатами – представниками Партії регіонів. Щодо деяких кандидатур також висловлювались серйозні застереження про те, що їхня участь може дискредитувати команду «Блоку Петра Порошенка», – зазначив політик.

Микола Томенко повідомив, що незабаром керівництвом партії будуть прийняті остаточні рішення, за результатами яких суспільство побачить, що низка кандидатів у депутати, які не мали підтримки громадськості і під час обговорення отримали критичні застереження, не будуть підтримуватись на виборах «Блоком Петра Порошенка».

«Натомість Блок буде аналізувати можливість підтримки в мажоритарних округах інших кандидатів, висунутих здебільшого шляхом самовисування, які користуються підтримкою місцевої громади, демократичних політичних партій і мають шанс перемогти на виборах», – зазначив М. Томенко.