Благодійна акція «Утепляємося на зиму»

12 Жовтня 2014 17:30

каритас-2Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» ніколи не стоїть осторонь суспільних проблем, викликаних часом, особливо тих соціальних явищ та подій, котрі стосуються забезпечення захисту, здоров’я, добробуту та благополуччя дітей. Особливо гостро сьогодні стоїть проблема забезпечення родин-переселенців з Криму та сходу України, в яких є діти.
Так, у рамках проекту «Мобільна робота з молоддю» ХОБФ «Карітас» завдяки спонсорській допомозі благодійників уже вкотре надав допомогу цій найвразливішій сьогодні категорії.
27 сімей переселенців (54 дитини) були забезпечені продуктами харчування (зокрема- сумішами для немовлят), необхідними зимовими речами: теплими куртками, взуттям, ковдрами, постільною білизною, канцтоварами, засобами гігієни та побутової хімії, а також лікарськими та профілактичними препаратами.
Родини переселенців висловлюють щиру вдячність благодійникам за те, що у скрутний час не залишають їх наодинці з невирішеними проблемами, надаючи матеріальну допомогу та тепло небайдужих сердець.
ХОБФ «Карітас» у проекті «Мобільна робота з молоддю» також надає психологічну, соціальну та гуманітарну допомогу. Кожен потребуючий може звернутися за адресою вул. Зарічанська 10/3, тел.. (0382)78-59-89.
Хто бере – наповнює руку!
Хто віддає – наповнює серце!