Мерлені вручила ордер на квартиру спортсмену з Нетішина

20 Жовтня 2014 14:51
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Жовтень запам’ятається нетішинській родині Васильчуків довгоочікуваною подією. Днями до міста навідалася Олімпійська чемпіонка Афін Ірина Мерлені, аби вручити ордер на житло заслуженому майстру спорту з боротьби самбо Івану Васильчуку.

Почесну місію Ірина Мерлені здійснила в якості начальника управління молоді та спорту обласної державної адміністрації. Вона зазначила, що подібний жест міської влади свідчить про високий рівень розуміння ролі фізичної культури і спорту в м. Нетішині та дає підстави вважати, що у місті й надалі зростатимуть спортсмени, якими пишатиметься український та світовий спорт.

За словами міського голови Олександра Супрунюка, на балансі виконавчого комітету міськради немає жодної спортивної споруди, окрім пришкільних майданчиків, тож спорт високих досягнень розвивається насамперед завдяки Хмельницькій АЕС. Видатний український спортсмен Іван Васильчук має у своєму заліку вагомі досягнення, які  приносять славу не лише місту, але й усій Україні. Іван Васильчук – переможець чемпіонату світу та чемпіон Всесвітніх ігор бойових мистецтв. Спортсмен знаний на усіх континентах і з величезним «послужним» списком: призер і переможець багатьох етапів Кубка світу, світових і європейських першостей.

Разом із Іриною Мерлені до Нетішина завітав відповідальний секретар Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області Віктор Флентін. Він вручив подяку та спортивну літературу за внесок у розвиток олімпійського руху тренеру КДЮСШ ППО Хмельницької АЕС з фехтування Віталію Цисаруку. Книги на спортивну тематику та м’ячі отримали з його рук представники НВК «Загальноосвітня школа I-II ступенів та ліцей» та ЗОШ  I-III ступенів №4 за вагомі результати, продемонстровані під час різноманітних змагань.