Гроші де поділи?

22 Жовтня 2014 15:24
segodnya.ua

segodnya.ua

Фінінспектори Хмельниччини виявили порушення на сотні тисяч гривень у Городоцькій центральній районній лікарні.

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Хмельницькій області – Городоцької міжрайонної держфінінспекції – виявили порушення фінансової дисципліни, що призвели до втрат на суму 254 тисяч гривень, під час ревізії Городоцької ЦРЛ.

Зокрема, видатки на утримання зубопротезного кабінету лікарні із загального фонду бюджету призвели до незаконного витрачання бюджетних коштів на суму 100,9 тисяч гривень. Хоча таке фінансування повинно було відбуватися із спеціального фонду.

У зв’язку із недотриманням законодавства про оплату праці, допущено переплата із заробітної плати, у тому числі з відповідними нарахуваннями, на загальну суму 69,3 тисяч гривень.

Крім того, внаслідок не перерахування установою коштів, які надійшли на поновлення касових видатків за попередній бюджетний період, місцевим бюджетом недоотримано коштів на суму 58,5 тисяч гривень.

У прес-службі Держфінінспекції в Хмельницькій області кажуть, що за результатами ревізії, на 12 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.