Пасивним кам’янецьким правоохоронцям винесли лише дисциплінарне стягнення

25 Жовтня 2014 13:00
public.od.ua

public.od.ua

Начальник Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Віталій Козярук оприлюднив результати службового розслідування щодо працівників міліції, які “допустили прорахунки”.

“Враховуючи зазначені обставини (приїхавши на виклик за повідомленням громадянки Х, про вчинення хуліганських дій, правоохоронці не здійснили всебічний збір матеріалів) за допущені прорахунки в службової діяльності під час виконання службових обов’язків при виїзді на виклик працівників міськвідділу притягнути до дисциплінарної відповідальності: оголосивши дисциплінарне стягнення”, – повідомляє офіційний сайт Кам’янець-Подільського МВ УМВСУ.

Щодо вимоги мітингувальників звільнити правоохоронців або відправити їх в зону АТО, Віталій Козярук заявив, що “в усній розмові було доведено, що весь особовий склад міського відділу міліції шляхом добровільного волевиявлення зарахований в кадровий резерв на проходження служби в зоні АТО”.

Результати службового розслідування начальника ДАІ Ігора Безпалого наразі не повідомляються.

Нагадаємо, що цього понеділка близько 80 кам’янчан пікетували міськвідділ міліції у зв’язку з побиттям свободівця. За словами постраждалого ні міліція, ні працівники ДАІ на місці події ніяк не зреагували на його побиття.