В Кам’янці-Подільському випікають живий хліб за рецептурою Трипілля

26 Жовтня 2014 14:30

хлеб1ТОВ “Український кристал” взялося за реалізацію доволі амбітного проекту – годувати наш регіон живим хлібом.
Відоме на Хмельниччині підприємство відкрило “Лінію корисних для здоров’я хлібів”.
Продукція цієї лінії виготовлена винятково з цільнозернового борошна бездріжджовим способом за відродженою рецептурою Трипілля. На території Хмельниччини подібний метод не використовує жоден хлібокомбінат! Він доволі складний, і технологам без спеціальної підготовки його не здолати. Саме тому підприємство звернулось по допомогу до київського науковця, технолога з великим досвідом роботи, директора агропромислової компанії “Унава” Ірини Артеменко. П’ятий місяць поспіль Ірина Миколаївна патронує “Лінію корисних для здоров’я хлібів”. Науковець впевнена, що майбутнє нації тісно пов’язане з відродженням старовинних рецептів наших пращурів, які споживали тільки живий хліб, наповнений силою та міццю землі.