Найкращі роботи «Іншої студії» за 5 років її діяльності можна буде побачити у музеї-студії фотомистецтва

30 Жовтня 2014 18:23
vk.com

vk.com

30 жовтня о 16.00 у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття фотовиставки найкращих та нових робіт за 5 років творчого шляху ІНШОЇ СТУДІЇ.

Коли 8 років тому четверо захоплених фотографією молодих людей проводили час разом, фотографували, обговорювали творчі експерименти один одного, ніхто й уявити не міг, що згодом вони стануть міцним творчим колективом та відкриють одну з найуспішніших фотостудій у місті Хмельницькому. Інша студія – така назва була дана новоствореній фотостудії, адже їхні фото вже тоді, 5 років тому, відрізнялися власним цікавим поглядом, були іншими.

Отже, Віктор Федотов, Ната Дмитрук, Василь Шепелла та Сергій Лисий почали працювати разом з однією метою, щоб їхнє хобі стало успішною справою та популярною не лише серед друзів та знайомих.

Наскільки їм то вдалося, ви можете побачити з 30 жовтня, відвідавши фотовиставку найкращих та нових робіт за 5 років творчого шляху ІНШОЇ СТУДІЇ у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Запрошуємо усіх хмельничан та гостей міста. Вхід вільний.