Підведено підсумки акції «Зігрій солдата»

2 Листопада 2014 12:57
adm.km.ua

adm.km.ua

Тиждень тому акцію ініціював Департамент освіти і науки облдержадміністрації, запросивши долучитися до неї усі освітні заклади області. Акція проведена з метою збору теплих речей для військових, які наразі воюють за цілісність нашої країни.

За досить короткий проміжок часу, дошкільні навчальні заклади, середні загальноосвітні школи, позашкільні навчальні заклади Хмельниччини зібрали надзвичайно велику кількість допомоги військовим. Крім теплих речей, ковдр, рукавиць, шкарпеток, зібрано також багато продуктів харчування – круп, макаронних виробів, консервів, солодощів, чаю, кави.

Війна змусила всіх українців об’єднатися – від найменшого до найстаршого. Ця акція отримала широкий відголос і велику підтримку. Вона слугує підтвердженням патріотичного виховання нового покоління та того, що Україна дійсно славиться гідними синами і дочками.

Леся Василівна висловила вдячність небайдужим людям, які підтримують українських воїнів у цей важкий для всіх час. «Одна справа співчувати словами, і зовсім інша – пожертвувати чимось, відмовитися від звичних речей на благо військових. Я пишаюся тим, що у нас на Хмельниччині є люди, які проявляють свою громадянську та людську позицію», – наголосила посадовець.

Зібрана допомога буде поетапно відвозитися в зону проведення антитерористичної операції.