Просуває соціальну рекламу

3 Листопада 2014 14:09
hroniker.net

hroniker.net

З 23 до 24 жовтня режисер аматорської студії «Energ1xproduction» Андрій Заєць брав участь у Міжнародному молодіжному фестивалі соціальної реклами «Інший погляд» в місті-герої Одесі.

Фестиваль передбачає ознайомлення із соціальними проблемами молодого покоління, а також пошук нестандартних, оригінальних ідей для їх вирішення. На конкурс потрапили дві роботи кам’янецького режисера – соціальна мотивуюча реклама про сьогоднішні події в Україні «Борись за Україну» та соціальний ролик-флешмоб на екологічну тематику «Планета в твоїх руках».

Захід відбувався в стінах Одеської юридичної академії, соціо-культурному просторі «Impact HUB Odessa» та конференц-залі готелю «Юність». У рамках фестивалю Андрій побував на майстер-класах  одного з головних піарщиків Інтернет-магазину «ROZETKA» Євгена Сафонова (Харків) та PRщика Сергія Пудіча (Одеса), голови оргкомітету фестивалю Тетяни Кузнєцової.

Також взяв участь у круглому столі «Роль соціальної реклами у формуванні громадянської позиції сучасної молоді» за участю голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі професора Василя Костецького, різних дискусіях.

Кульмінацією фестивалю стала ніч соціальної реклами, де можна було переглянути роботи фіналістів.

І хоч призових місць Андрій не посів, зате отримав багато корисних знайомств, знань та ідей для реалізації в майбутньому.

Джерело: Хронікер