Ще у двох населених пунктах Славутчини запалено «блакитний вогник»

7 Листопада 2014 14:14
adm.km.ua

adm.km.ua

5 листопада відразу у двох населених пунктах Славутчини – селі Великий Скнит та селі Хоросток, урочисто запалили довгоочікуваний «блакитний вогник», появу якого жителі чекали протягом двох років.

Привітати мешканців Великого Скнита та Хоростка із цією знатною подією завітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Сергійович Симчишин.

«Шановна громадо! Довго Ви чекали на це добре звершення. Мені надзвичайно приємно від того, що завдячуючи спільним зусиллям Вашим, сільської, районної та обласної влади в будинках працьовитих мешканців з’явилося «блакитне паливо». Я щиро розділяю радість від появи у Вашому селі й оселях природного газу, який поліпшить побутові умови і створить комфорт. Бажаю Вам миру, міцного здоров’я, довгих літ життя. Нехай «блакитний вогник», який прийшов сьогодні до Ваших домівок, принесе тепло, затишок та добробут», – наголосив посадовець.

За словами Олександра Сергійовича, робота з підключення газу у Славутському районі продовжується, і у листопаді – грудні планується повністю закінчити його газифікацію.

Після вітального слова перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин разом із головою обласної ради Іваном Гончарем та дітьми урочисто запалили символічний газовий факел, що знаменує завершення газифікації ще одного населеного пункту Славутського району.

Газопровід освятив настоятель місцевого храму.

По закінченню офіційної частини, гості відвідали одну зі щойно газифікованих осель, де першим запалили «блакитний вогник».