Акцію «Допоможи дитині-сироті» ініціювали та реалізовують діти

1 Грудня 2014 11:35
mykirov.com

mykirov.com

У гімназії №2 триває благодійна акція «Допоможи дитині-сироті». Збором коштів учні вирішили допомогти хмельницьким діткам-сиротам. Нести діткам, позбавленим батьківського піклування, свято розпочали минулого року – допомогли необхідними речами, а головне – подарували радість спілкування. Саме розуміння того, що про них турбуються, для маленьких сиріт є найважливішим, – переконані гімназисти. Тому збір благодійних коштів вирішили продовжити і цьогоріч. Дарина Чайка та Вероніка Шевчук – одні з ініціаторів доброї справи. За словами дівчат акція триватиме до 15 грудня цього року. Після цього гімназистки планують закупити подарунки та у День Святого Миколая передати їх вихованцям дитячого будинку, що на Львівському шосе у місті Хмельницькому.

Акцію «Допоможи дитині-сироті» підтримали батьки учнів та вчителі. Свій внесок у доброчинність запропонували зробити усім гімназистам, зокрема і першокласникам.

Коробки для збору коштів, окрім гімназії №2, розмістили й у інших навчальних закладах, зокрема у навчально-виховному об’єднанні №1, загальноосвітніх школах №14 та №30, в хмельницькому колегіумі №16, аби на день Святого Миколая подарувати діткам казку.

Проявити піклування про діток без сімей гімназисти закликають усіх школярів та дорослих. Долучитись до акції «Допоможи дитині-сироті» можуть всі охочі.