У Львові зберуться майстри рукоділля з усієї України

10 Грудня 2014 22:00
dailylviv.com

dailylviv.com

Усіх львів’ян, які люблять виготовляти прикраси, листівки, люблять вишивати та декорувати, запрошують проявити свій талант під час «Lvivhandmade New Year».

Майстрів-початківців запрошують познайомитися з досвідченими майстрами, дізнатися про нові техніки, а також представити свої роботи, пише Zaxid.net.

20-21 грудня з 11:00 до 20:00 у ТЦ «Інтерсіті» (проспект Чорновола, 67г) презентуватимуть свої роботи майстри з різних куточків України.

За словами організаторів, метою заходу є розширення світогляду майстрів-початківців та можливість їхнього подальшого розвитку.

Цього року буде створено «Куточок початківця», де майстри-початківці матимуть можливість презентувати свої вироби широкій аудиторії.

«Часто початківці соромляться показувати свої роботи, в кращому випадку дарують рідним, друзям, знайомим. Ми ж закликаємо розвиватись далі. Адже кожен з нас в душі митець, і якщо з’являється бажання та натхнення зробити щось власними руками, то не варто зупинятись. Можливо, у недалекому майбутньому ви станете відомим художником або дизайнером», — кажуть організатори ярмарку.