Сергій Міхалок з новим гуртом «BRUTTO» дасть концерт у Хмельницькому

24 Січня 2015 19:07
Фото надане організаторами

Фото надане організаторами

Екс-«Ляпис Трубецкой» приїде у наше місто 17 лютого.

Сергій Міхалок — лідер гурту «Ляпис Трубецкой», який припинив існування влітку 2014 року. 1 вересня відбулася презентація нового проекту музиканта — гурта «BRUTTO».

«BRUTTO» — логічне і пряме продовження стилю «Ляписа Трубецкого» останніх років. Їх стиль — маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від пут. Виступ гурту – це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.

«Мої пісні “Не Биць скотам”, “Рабкор”, “Броненосец”, “Грай”, “Воины света” – лунали на барикадах і, сподіваюся, хоч трохи, але допомогли перемогти. Я був тут та інші білоруси. І деякі загинули за свободу братів українців, – каже Сергій Міхалок. – Тепер зі мною могутні хлопці з «BRUTTO»! Ми приїхали в Україну і будемо словом, а якщо треба, – і ділом допомагати Майдану відстояти свої ідеали! Будзь смелым и Весна прыйдзе! Наша Возьме!»

Протягом лютого-березня «BRUTTO» дасть концерти у більш ніж 20 містах України. Стати очевидцями і співучасниками цієї несамовитої енергії хмельничани зможуть 17 лютого. Концерт відбудеться у нічному клубі «СВ», початок о 19.00.

Вартість квитків — 120-200 грн. Їх можна придбати у касі філармонії, «СВ» і магазині «Мобістар». Довідки за телефоном 068-824-55-45.