Мешканці Шепетівки побачать «Обличчя Індії»

26 Січня 2015 13:30
Фото Сергія Аніськова

Фото Сергія Аніськова

Хмельницький фотограф Сергій Аніськов презентує авторський проект.

Індія вабить багатьох людей. Тих, хто там ще не був, — своєю віддаленістю, загадковістю та яскравістю. Тих, хто вже побував, вабить ще більше. Адже цю величезну країну з її народами, релігіями, культурами, дивами не можливо дослідити ні за одну поїздку, ні за десять. Встигаєш лише привідкрити завісу. І тільки починає здаватися, що зрозумів, чому індуси так посміхаються, чому спалюють на вогнищах своїх покійників чи роблять інші, незрозумілі європейцям речі, як раптом це розуміння вислизає…

Свою Індію, закарбовану у сотнях облич, презентує хмельницький фотограф Сергій Аніськов. Персональну фотовиставку «Обличчя Індії», з якою хмельничани познайомилися ще минулоріч, автор повезе у Шепетівку.

Фото Сергія Аніськова

Фото Сергія Аніськова

«Індія значно бідніша за Україну, але там живуть щасливіші люди. Хоча вони зовсім інші, але схожі на нас, – розповідає митець. – Я — вуличний і фестивальний фотограф, люблю репортажну зйомку, хоча зняти гарний портрет складніше, ніж пейзаж».

Фото Сергія Аніськова

Фото Сергія Аніськова

На думку Сергія Аніськова, фотограф має бути трохи психологом, щоб знайти підхід до людини, а також володіти комп’ютером, програмами та іншим багажем знань, щоб найкраще реалізувати себе.

Фото Сергія Аніськова

Фото Сергія Аніськова

Проект Сергія Аніськова «Обличчя Індії» буде презентований 28 січня у музеї М. Островського. Відкриття о 13.00.