Четверта хвиля мобілізації накриває район за районом

2 Лютого 2015 14:28
podilska.info

podilska.info

27 відсотків військовозобовязаних Городоцького району, які підпадають під четверту хвилю мобілізації, уже одержали повістки. Нині вони направилися в навчальні центри, де до 15 березня проходитимуть вишкіл, відповідно до своїх спеціальностей та досвіду, здобутого у цивільному житті. Далі когось із них чекатиме передова, а когось активна служба у тилу.

У Городоцько-Ярмолинецькому військоматі повідомляють, що загалом із цих регіонів насамперед планується призвати трохи більше сотні резервістів. Варто зазначити, що серед мобілізованих є добровольці. Однак не всі мешканці Хмельниччини, що підпадають під четверту хвилю мобілізації, готові йти на неоголошену війну. Тому нині чиновники райдержадміністрацій спільно із військоматами шукають методи оповіщення та вручення повісток тим військовозобов’язаним, які не бажають йти воювати.

Кого, чому і за яких умов заберуть до війська під час четвертої хвилі мобілізації і хто із них потрапить у зону АТО? На ці та інші запитання 3 лютого в ході грячої телефонної лінії, організованої медіа-корпорацією “Є”, хмельничани зможуть отримати відповіді безпосередньо від військового комісара Хмельницької області полковника Сергія Присяжнюка та його заступників. Запитання можна буде поставити за телефонами: (067)-380-77-60, (0382) 655-601. та у спільнотах Медіа-корпорації “Є” у соціальних мережах.