На Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю

6 Березня 2015 13:30
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Четвертого березня в Кульчієвецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (Кам’янець-Подільський район) встановлено меморіальну дошку Дану Коліснику, випускнику навчального закладу, який загинув в зоні АТО в жовтні минулого року. Про це повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської РДА.

Відкривали меморіальну дошку батьки загиблого військовослужбовця. Після виконання Гімну України присутні вшанували українських військових, які загинули в зоні АТО, хвилиною мовчання. Закінчилося урочисте відкриття покладанням квітів до меморіальної дошки, яка тепер стала символом безсмертної пам’яті героя.

Довідка: Колісник Дан Вікторович народився у 1989 року в с. Калиня Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, капітан Збройних сил України.

21 серпня 2014 року – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений – нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Загинув 25 жовтня 2014 року в бою, намагаючись врятувати бійців  32-го блок-посту в зоні проведення антитерористичної операції – довелося йти вдень, без бронегрупи, артилерії, яка не могла працювати за умовами підписаного перемир’я. Похований 30 жовтня 2014 року в м. Червоноград Львівської області.