Екс-регіонал, винуватець смертельної аварії знову став головним екологом на Хмельниччині

18 Березня 2015 22:20
ye.ua

ye.ua

Після півроку перерви.

У Хмельницькому біля майдану Незалежності 16 жовтня минулого року начальник Державної екологічної інспекції Віталій Гуменюк за кермом свого джипа збив на смерть 81-річну жінку. Оперативники, які працювали на місці подій тоді попередньо заявили, що винен в аварії водій. Мовляв, збив жінку «через неуважність».

Попри наявність кримінального провадження щодо цієї ДТП, та корупційних прогріхів у минулому 26 лютого Віталій Гуменюк був поновлений на посаді начальника Хмельницької державної екологічної інспекції. До того ж чиновник довів через суд, що звільнили його з цієї посади незаконно, бо на той час він нібито був на лікарняному.

Цікаво, що родина Гуменюка володіє кількома санаторіями такими, як-от: «Перлина Поділля», який збудований у межах Національного природного парку «Подільські Товтри» на річці Збруч, «Перлина Дністра – Батьківська хата». До того ж у пана Гуменюк добився для доньки Альони Гуменюку дозволу, у порядку виключення, на добування Збручанської мінеральної води. Тепер родина володіє ще й заводом мінеральних вод, повідомляє antikor.com.ua

Джерело: Press-центр