Питання Наливайченка: інтрига завершилась, більшість політиків задоволені

18 Червня 2015 14:35
nalyvaichenko-298x200

2000.ua

Коментуючи журналістам так звану справу звільнення В. Наливайченка, народний депутат Микола Томенко сказав, що в результаті вчорашніх переговорів стало зрозуміло, що абсолютна більшість фракцій і політиків залишились задоволеними.

«Президент залишився задоволеним, оскільки новим Головою Служби безпеки буде призначено людину, якій він довіряє. Валентин Наливайченко залишився задоволеним, оскільки стартує його власний політичний проект. Віталій Кличко задоволений, бо Президент його підтримає на виборах мера, і ці вибори відбудуться в один тур. Інші фракції, які підтримають відставку В. Наливайченка і призначення нового Голови СБУ, задоволені тим, що дехто отримає нові посади, а хтось – доступ до державних бюджетних програм», – сказав М. Томенко.

Отож, коментуючи вже прогнозоване сьогоднішнє голосування в парламенті, Микола Томенко вважає, що після такої системи домовленостей, де із «справи Наливайченка» більшість парламентських фракцій щось отримали, інтрига закінчилась.

«Тому звільнення нинішнього Голови СБУ і при значення нового пройде спокійно і без ексцесів», – підсумував народний депутат.