Хочу в мери – Лукашук роздає продпайки. Центр Хмельницький заполонили черги людей

21 Липня 2015 18:17

За повідомленням соціальних мереж, йморівний кандидат на посаду міського голови Хмельницького Олег Лукашук розпочав “підживлювати” потенційних виборіців продуктовими наборами.

“Для тих, хто сумнівався. Ось так кандидат (майбутній) на посаду хмельницького мера Олег Лукашук роздає гречку по Кам’янецькій, 38. Комунальне приміщення в самому центрі йому, мабуть, передали для передвиборного гречкосіяння?” – пише спільнота у “Фейсбук” “Типовий Хмельницький”.
11748850_1682128958689898_139718643_nФото “Типовий Хмельницький”

чергаФото “Типовий Хмельницький”

Як відомо, це комунальне приміщення на вул. Кам’янецька, 38 на конкурсній основі виграло підприємство “Явір-Інвест” (належить Лукашуку) і орендувало його на три роки. Проте у 2014 році після подій на Євромайдані приміщення незаконно зайняли колишні самообороніці та псевдорганізація “Територіальна громада Хмельницького”.

Влітку 2015-го завдяки судам озвучених “рейдерів” було виселено з приміщення у центрі Хмельницького. З того моменту там відкрилася громадська приймальна і фонд Лукашука.
пайкиФото “Всім”

“Обурена громада і я незадоволений. Але власник підприємства, що орендує, вирішив надавати гуманітарну допомогу. Я доручив юристам розібратися: якщо є порушення у цільовому використанні комунального майна, будемо реагувати”, – сказав у коментарі “Незалежному громадському порталі” виконувач обов’язків міського голови Костянтин Чернилевський.

Посадовець додав, що раніше пропонував “Явір-Інвест” обміняти це приміщення на інше в місті, оскільки приміщення на вул. Кам’янецька, 38 добре підходить для облаштування Центру з надання адміністративних послуг. Але орендар відкинув пропозиції влади.