ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

14 Жовтня 2015 11:56

vosklicatelnyi_znak-191x300Сьогодні Хмельниччину прикрасять прапорами. День захисника України 14 жовтня – це нове державне свято, яке увійде у календар українців так само, як Різдво, Хрещення, День пам’яті та примирення, День Незалежності. Свято відбуватиметься під гаслом «Сила Нескорених». У цей день органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам і організаціям пропонується вивішувати на будівлях жовто-блакитні прапори. Відповідний Указ підписав Президент України Петро Порошенко. Крім цього, 14 жовтня – державний вихідний.

В аварії на Хмельниччині загинув сільський голова з дружиною. 13 жовтня неподалік смт Війтівці Волочиського району сталась дорожньо-трансортна пригода. 45-річний водій автомобіля “ВАЗ 21099” не впорався з керуванням і, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з автівкою “Mercedes Benz 814” під керуванням 34-річного хмельничанина.

У результаті ДТП водій та 43-річна пасажирка автомобіля “ВАЗ 21099” від отриманих травм загинули на місці події. Пізніше з’ясувалося, що в ДТП загинув Полянський сільський голова та його дружина.

Сільскогосподарський ярмарок перенесли з Прибузької на Кам’янецьку. Міська рада та обласна адміністрація закликають хмельничан та гостей міста відвідати сільськогосподарський ярмарок, який відбудеться 17 жовтня. Щоправда цього разу придбати смаколики хмельничани зможуть не на вулиці Прибузській, а на Кам’янецькій, 2. Проте, це зовсім поряд – майданчик перед будинком побуту “Південний Буг”. Розпочне свою роботу ярмарок о 8.00.