Стрілка закрили в СІЗО на два місяці

27 Листопада 2015 17:09

Стрілка закрили в СІЗО на два

Чоловіка, який поранив трьох хмельничан, взяли під варту. Таку міру запобіжного заходу обрав Хмельницький міськрайонний суд.

Від поліції 49-річний Олександр  Рачков  переховувався в лісі на Озерній. Його вдалося затримати протягом доби.  Ввечері, 26 листопада, чоловіка доставили у відділ поліції. Там він сказав правоохоронцям, що не може знайти пояснення своїм діям.

– Як це вийшло, сам не можу зрозуміти, – сказав Олександр Рачков.

Вже сьогодні, 27 листопада, Хмельницький міськрайонний суд вирішив арештувати стрілка на два місяці.  Про це «ВСІМ» повідомила керівник прес-служби прокуратури Хмельницької області Лілія Коцюк.

Нагадаємо, ввечері 25 листопада у магазині «Карат», що на вулиці Проскурівського підпілля, сталася стрілянина. З вогнепальної зброї зловмисник поранив  продавчиню та її цивільного чоловіка. Тікаючи від поліції, він підстрелив ще одного хмельничанина. Усіх трьох потерпілих прооперували.

Відкрито кримінальні провадження за п. 1 та п. 13 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ст. 348 «Посягання на життя працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сайт: vsim.ua