ДО МЕДИКІВ – ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ

14 Січня 2016 16:03

медиВідтепер на прийом до лікаря можна записатися,  не виходячи з дому. У Хмельницькому запрацювала нова інформаційна система реєстрації  пацієнтів – єдина в нашій області та одна з перших – в Україні.  Щоправда, така послуга наразі доступна лише відвідувачам  міської поліклініки № 1.

Запис телефоном,  довжелезні черги і лише тоді – заповітний талон до лікаря. Усе це незабаром може відійти в минуле. Принаймні, на це сподіваються медики Хмельницької поліклініки №1. Інформаційна система, що запрацювала у закладі,  дозволяє записуватися на прийом до лікаря через Інтернет.

Таке нововведення дозволяє зекономити час й покращити рівень обслуговування. Та головне – кінець епопеї із чергами, – запевняють медики та розробники проекту.  Наразі віртуальна реєстратура діє паралельно зі звичайною. У поліклініці хмельничанам пропонують заповнити анкети та вносять до електронної бази даних. Та хоч роботи медикам й додалося, така система себе виправдає. Згодом.

Невдовзі у поліклініці №1 з’явиться спеціальний термінал для електронного запису. До того ж, таку систему планують запровадити й в інших медичних закладах обласного центру. Записатися он-лайн можна буде і в державну поліклініку, і до лікаря приватної практики.