Скандальний “Ультрасервіс” забив ще один гол у ворота Симчишина і Ко

12 Квітня 2016 12:45

Хмельницький забудовник, приватне підприємство “Ультрасервіс”, з яким судиться Хмельницька міська рада, знову виграв справу у вінницькій апеляції.

Про це свідчить ухвала Вінницького апеляційного адміністративного суду від 31 березня.

Зокрема, апеляційна інстанція залишила в силі рішення Хмельницького міськрайонного суду від 20 січня цього року, яким було визнано незаконним та скасувано шляхом зупинення дії рішення виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 13.08.2015 року № 577 Про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки №56/ГП-25.1-04 від 27.02.2015 року.

Суть серпневого рішення виконкому базувалося на тому, що ПП “Ультрасервіс” при отриманні дозвільних документів порушило План зонування території міста Хмельницького (земельна ділянка на вул. Нижній Береговій, 2/4Б, де триває будівництво, відноситься до земель водного фонду), Порядок надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки (немає меж червоних ліній та ліній регулювання забудови), Водний кодекс України (стаття 61).

Нагадаємо, що ПП “Ультрасервіс” 27 січня 2016 року через Вінницький апеляційний адміністративний суд добилосявідновлення дії декларації про початок виконання будівельних робіт на вул. Нижній Береговій, 2/4Б, які скасував Хмельницький окружний адміністративний суд.

Наразі Хмельницька міська рада судиться з ПП “Ультрасервіс” у Господарському суді Хмельницької області та Рівненському апеляційному господарському суді і наполягає на знесенні самочинно побудованого незавершеного будівництва бази відпочинку із поліпшеними апартаментами та кімнатами гуртожиткового типу на вул. Нижній Береговій, 2/4Б у Хмельницькому за рахунок згананої фірми.

Зокрема, міська рада заявляла у господарському суді клопотання про припинення будівельних робіт ПП “Ультрасервіс”, але головуючий суддя Музика його відхилив.

Тим часом, на будівельному майданчику біля річки Південний Буг активно ведуться роботи. Підрядник звів п’ять поверхів і приступив утеплення та встановлення вікон.

Фото НГП

Фото НГП

Фото НГП

Фото НГП

Фото НГП

Фото НГП

Довідка НГП. 27 січня ц.р. Хмельницька міська рада відмовилася від поновлення договору оренди землі ПП “Ультрасервіс”, що на вулиці Нижня Берегова, 2/4-Б площею 3800 кв. м.

Прокуратура Хмельницької області виявила факт зловживання службовим становищем посадовими особами управління архітектури і містобудування Хмельницької міської ради, реєстраційної служби міськрайонного управління юстиції в інтересах приватного підприємства, що спричинило тяжкі наслідки державі.

За даними Єдиного державного реєстру, заснивником і бенефіціаром ПП “Ультрасервіс” виступає Ольга Плейзор з Хмельницького.