Депутат облради розгромив турнікет в адмінприміщенні і приніс його на стіл президії

16 Березня 2017 10:26
Депутат Бурлик погромив кабінку у якій сиділи Нацгвардійці.

Депутат Бурлик погромив кабінку у якій сиділи Нацгвардійці. . Фото: Володимира Гординського.

Зробив це депутат обласної ради Віктор Бурлик.
В перерві, яку оголосили у пленарному засіданні депутати обласної ради, Віктор Бурлик розтрощив турнікет, який спорудили на вході у адмінприміщення. Прохідний пункт, у якому сиділи чергові із Національної поліції і перевіряли документи і пропуски у тих, хто проходив у приміщення, розбили на друзки: потрощили вікна. рами, а турнікет і взагалі принесли у сесійну залу і поклали на стіл, на місці де зазвичай на пленарних засіданнях сидить голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук.

Нагадаємо, турнікет встановили у листопаді минулого року. Голова ОДА Олександр Корнійчук тоді пояснив, що його встановили згідно з розпорядженням облдержадміністрації та листа Управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області від 20 вересня 2016 року, в якому йдеться про «синій» рівень терористичної загрози (потенційної загрози) для Хмельницької області Антитерористичним центром при СБУ України.

У грудні минулого року депутати двічі піднімали питання про знесення турнікету, але перший раз голосів не вистачило, а ось друга спроба була більш результативною, хоча турнікет продовжував стояти. До сьогоднішнього дня.