Що вночі робила креативна молодь у фондах Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва

28 Березня 2017 15:32

zalk.at.ua

У такому форматі Хмельницька обласна бібліотека для дітей  та юнацтва ще не працювала. «Ніч у бібліотеці» зібрала близько 30 учасників , котрі  взяли  участь у квесті, частувалися кавою  і  гуляли нічним Хмельницьким.  

На одну ніч  Хмельницька юнацька бібліотека відкрила двері перед молодими і креативними. Тими, хто взяв участь у квесті  «Ніч у бібліотеці». А таких назбиралося  близько трьох десятків.

– Ми знаходимся у бібліотеці.  …цей захід, Мене він просто він зацікавив.  тому що все, що стосується літератури,  нових знайомств, нових людей нашого міста. Мені зараз дуже цікаво. Це по перше. . По друге – бібліотека – це цілий всесвіт.  .. Мені хочеться вернутись у ті часи, де я справжня. І от бібліотека, книжки, і ця атмосфера мені кадрує.

Спочатку сформували команди. А потім розгадували різноманітні завдання за книгами, грали в ігри, пили каву, спілкувалися. А далі – пізнавальна екскурсія нічним Хмельницьким.
Євгенія СОБОЛЄВА, волонтер-екскурсовод.  

В ролі екскурсовода я виступала вперше. За той час, що ми гуляли вулицями нашого міста, я зрозуміла, що насправді історія свого рідного хмельницького, надзвичайно багата і різноманітна, і ховає в собі дуже багато ще не відкритих особисто мною таємниць. Тож це стало особливо чудовим приводом для її вивчення та пізнання.
Марія ПІДГОРОДЕЦЬКА, організатор.

– Дуже задоволена тими учасниками, які прийшли на цей захід, тому  що було дуже цікаво, усі дуже активні і зараз при проходженні квесту , вони це доводять усіма зусиллями. Я просто вражена наскільки  можна так швидко на все реагувати. І так здогадуватися. З такими людьми цікаво і варто працювати. 

Акція «Ніч у бібліотеці» відбулася у Хмельницькому вперше, але має всі шанси стати традиційною, запевняють організатори.

Джерело: www.odtrk.km.ua