У Хмельницькому знову шукають патрульних поліцейських. Але вже без помпезності.

12 Червня 2017 14:25
У Хмельницькому знову шукають патрульних поліцейських

У Хмельницькому знову шукають патрульних поліцейських. Фото: автора

Набір триватиме 20 днів.
Від сьогодні, 12 червня, у Хмельницькому офіційно стартує набір на посади інспекторів до патрульної поліції. Усі громадяни України, віком від 21 до 35 років можуть спробувати свої сили і стати копами. Обіцяють 8 тисяч гривень заробітної плати.

“Оголошується набір на 104 вакансії. Майбутні патрульні пройдуть такий самий відбір, як проходили ті поліцейські, що зараз працюють. На сайті Департаменту патрульної поліції треба заповнити онлайн-анкету. Після цього будуть приходити повідомлення усім учасникам про те, що необхідно принести і здати документи у відділ кадрового забезпечення управління патрульної поліції. Вимоги до кандидатів – вік від 21 до 35 років, повну, загальна, середня або вища освіта та посвідчення водія категорії “В”. Головне мотивація кандидата допомагати людям і служити їм”, – зазначає начальник Управління патрульної поліції Хмельницького Олег Костенко.

Коли кандидат заповнить анкету і принесе документи до управління, його чекає ще декілька етапів відбору. Наступний – тестування із двох тестів – перевірка загальних знань та законодавчої бази. Якщо тестування складено успішно, кандидата допускають до наступного етапу – проходження військово-лікарської комісії, перевірки рівня фізичної підготовки. Останній етап – співбесіда з поліцейською комісією.

Окрім того, патрульні кажуть, незабаром проведуть День відкритих дверей. Усі охочі зможуть прийти і вільно поспілкуватися із інспекторами, переконатися, чи готові до такої служби.