Псевдогазовики винесли усе, що було нажите непосильною працею

13 Червня 2017 11:23
Шахрайки винесли із будинку бабусі гроші та коштовності

Шахрайки винесли із будинку бабусі гроші та коштовності. Фото: sumy.depo.ua

Три жінки прийшли нібито перевіряти лічильники.
Нещодавно, серед білого дня, на вулиці Зарічанській, у Хмельницькому, три жінки під приводом перевірки газового обладнання зайшли в квартиру до 75- річної жительки. Як повідомляє Хмельницький відділ поліції на своїй сторінці у Фейсбуці, зловмисниці викрали 15 000 гривень, 2000 доларів США, 2000 євро та золоті вироби.

“Зі слів бабусі, жінки були смугляві. Одна із них в резинових рукавичках зайшла на кухню і перевіряла лічильник, інша стояла в дверях, ввівши захопливу розмову з потерпілою. В цей час третя особа проникла до квартири, звідки і поцупила гроші і золоті вироби”, – йдеться у повідомлені.

Правоохоронці застерігають, що останнім часом шахраї все частіше видають себе за представників різних професій, щоб увійти у довіру та проникнути до помешкання обраної ними жертви. Поліцейські радять перевірити у людини, яка прийшла у будинок, документи, запитати, у якій організації вона працює.

Необхідно зателефонувати до названого гостем підприємства та уточнити, чи дійсно до вас направляли такого фахівця. Якщо відвідувач пропонує допомогти набрати номер або взагалі зателефонувати до організації з його телефону — у жодному разі не треба робити цього.