Догралися.

22 Червня 2017 13:35
Правоохоронці Хмельниччини припинили діяльність підпільних гральних закладів та оголосили про підозру їх організаторам

Правоохоронці Хмельниччини припинили діяльність підпільних гральних закладів та оголосили про підозру їх організаторам. Фото: khmel.gp.gov.ua.ua.index.html

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.
Правоохоронці затримали трьох осіб, які вели гральний бізнес на території області. Наразі чоловікам оголосили про підозру. У прокуратурі області зазначають, що зловмисники організували підпільну гру у “Покер”.“Задокументовано факт зайняття гральним бізнесом у місті Шепетівці. Злочинну діяльність організували три місцевих мешканці. Непрацюючі молодики, з метою заробітку, придбали необхідне для діяльності приладдя та орендували у районному центрі нежитлове приміщення, де у закритому режимі організовували і проводили ігри в карти на гроші під назвою «Покер». За доступ до участі в азартних іграх зловмисники отримували прибуток у вигляді комісії – 2,5 % від ставок гравців”, – додають у прокуратурі області.

«Зароблені» гроші чоловіки розподіляли між собою. Навіть після викриття їхньої діяльності, зловмисники організовували незаконну діяльність у інших місцях. Лише упродовж 2015-2016 років правоохоронці викрили діяльність трьох підпільних гральних закладів, організованих вказаними особами.

Наразі зібрано достатню кількість доказів та цим особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.