«Слово єднає», до Хмельницького з’їхалися письменники і поети ледь не з усієї України.

25 Вересня 2017 10:02

У День міста свій завершальний акорд зробив літературний фестиваль «Слово єднає». Цього разу до Хмельницького з’їхалися письменники і поети ледь не з усієї України. Літератори, відомі не лише на теренах нашої держави, а й за кордоном.

У сквері імені Шевченка біля пам’ятника Великому Кобзарю письменники ділилися власними творами.

Оксана РАДУШИНСЬКА, письменниця-організатор волонтерського об’єднання «Мистецька подільська сотня»

-Дуже приємно брати участь у такому літературному святі, яке об’єднує людей…

Тиждень імениті гості з різних міст і місцеві письменники зустрічалися з поціновувачами художнього слова. Кажуть – у Хмельницькому таких чимало. Тому не дивно, що літературний фестиваль «Слово єднає» щороку збирає все більше учасників.

Віталій та Дмитро КАПРАНОВИ, письменники

-Хмельницький – одне з небагатьох міст, яке організовує до свята літературний фестиваль… письменник йде туди, де на нього чекають і в Хмельницькому якраз є такі люди…

А поруч у сквері живописний пленер запропонував містянам і гостям Хмельницького роботи юних художників. Вихованці дитячої школи мистецтв представили тут власні роботи про рідне місто.

Мистецькі розваги у сквері Шевченка органічно поєднали із чаюванням. Крім того, містянам запропонували свіжу випічку, смажені делікатеси, шашлики і чіпси. А ще різноманітні напої. Смачні запахи привабили на свято чимало гостей, серед яких були навіть іноземці

Джерело: www.odtrk.km.ua