Погода в листопаді: буде і тепло, і сніжитиме

1 Листопада 2017 09:20
У листопаді ще прогнозують відносно теплу погоду

У листопаді ще прогнозують відносно теплу погоду. Фото: автора

Яким буде останній місяць осені за прогнозами синоптиків.
Прохолодна та вітряна погода, яка спостерігалася в останні дні жовтня, протримається й в перші дні листопада. Утім, вже з 4 листопада, очікується, що в Україні знову буде тепло та сухо.

За ними Українського Гідрометеоцентру, із 4 листопада денна температура повітря становитиме до 10 градусів з позначкою плюс. Схожий прогноз видає й ресурс «RP5». А за довгостроковим прогнозом «Gismeteo», тепло протримається до 10 листопада, і вже з наступного дня температура повітря почне понижуватися. Вже з 12 листопада прогнозують не лише нічні заморозки, а й денну температуру з позначкою мінус. Із 14 листопада – сніг. Щоправда, плюсова температура повернеться з 15 листопада.

Останній тиждень листопада, за прогнозами синоптиків, буде з опадами – дощ із мокрим снігом. Температура повітря буде від +2 до +4 градусів вище нуля.

Народні синоптики, який пише «Мeteoprog» спрогнозували прохолодний і дощовий листопад. Рясні опади очікуються в період з 7 по 10 і 16-21 листопада. Ночами варто очікувати перші заморозки. Денна температура повітря буде коливатися в межах +3…+6 С. Під кінець місяця вдень похолодає до 0…+3 С. А за підзаруханками народного синоптика Леоніда Горбаля, як пише «Segodnya.ua», у листопаді температура буде частіше плюсовою, ніж морозною.