За 4 години до столиці: з Хмельницького до Києва курсує двоповерховий поїзд

6 Листопада 2017 14:36
«Skoda Vagonka» доправляє хмельничан у столицю за чотири години

«Skoda Vagonka» доправляє хмельничан у столицю за чотири години. Фото: Євген Кравцов

У ньому 636 місць для пасажирів.
Відтепер з Хмельницького до столиці України можна добратися на швидкісному двоповерховому потязі.
Поїзд «Інтерсіті» № 747 Київ – Тернопіль їздитиме щоденно, крім понеділка. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».У потязі є два класи. Дістатися з Хмельницького до Києва першим класом можна за 226 гривень. Пасажири другого класу платитимуть 158 гривень.

Виконувач обов’язків голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов у twitter зазначив, що мешканцям невеликих містах Поділля тепер зручніше діставатись столиці. «Особливістю графіка нового поїзда є те, що, окрім зупинок в обласних центрах Вінниці та Хмельницькому, поїзд зупинятиметься ще й в невеликих містах Поділля: Козятині, Калинівці, Гнівані, Деражні, Волочиську. Це дозволить жителям цих міст (загалом понад 200 тисяч осіб) зручно діставатися столиці України», – написав чиновник.

В Деражню поїзд «Інтерсіті» прибуває о 21:19, у Хмельницький о 21:50, а у Волочиськ – о 22:39.
Час поїздки для пасажирів з Деражні займатиме майже чотири години. Для пасажирів Хмельницького – 4:26. Жителі Волочиська їхатимуть до столиці 5 годин г 15 хвилин.

До речі, з Києва поїзд відправляється о 17:24, на кінцеву станцію, у Тернопіль пасажири дістануться вже о 23:25. У зворотному напрямку, з Тернополя поїзд відправляється о 4:06, зупинка в Хмельницькому о 5:42, а в столиці пасажири будь о 9:58.