Шепетівка протестує, а тепла нема

14 Листопада 2017 09:17
Працівники ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» зірвали пломби на газовому трубопроводі

Працівники ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» зірвали пломби на газовому трубопроводі. Фото: denzadnem.com.ua

У «Шепетівкагаз» кажуть, що це злочин.
Сьогодні зранку, 13 листопада, працівники ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» зірвали пломби на газовому трубопроводі, що на вулиці Короленка та відкрили кран подачі блакитного палива, повідомляє місцевий сайт «День за днем».

У приймальні підприємства розповіли: «З самого ранку до котельні прийшли люди. Було приблизно біля п’ятдесяти осіб. Вони нібито зірвали там пломбу з газової труби. Ще відомо, що люди пішли по котельнях усього міста, щоб позривати пломби та відновити газопостачання. Колеги розповідали, що представники ДП «Шепетівкагаз» викликали поліцію, аби ті ставили пломби назад».

Про наслідки саботажу розповів керівник ДП «Шепетівкагаз» Володимир Турінський для «День за днем»:
«Перекриємо в іншому місці. Там відріжемо, заглушимо і все. Ми лише транспортна організація, а постачальник газу єдиний визначений Кабінетом Міністрів України — НАК «Нафтогаз». На сьогоднішній день для «Енергоінвесту» постачальник не надав номінацій. А те що вони самовільно зірвали пломби — злочин».

Нагадаємо, цієї суботи шепетівчани вдруге перекрили рух на автодорозі національного значення.

Тим часом жителі міста виставляють в групах на Фейсбуці фото, які свідчать про масштабні проблеми відсутності теплопостачання у квартирах:

  

Через відсітність тепла та підвищену вологість у помешканях шепетівчан “цвітуть” стіни.

Виявляється, електродуховка може не лише пекти, а й зігрівати.