Хмельницька влада хоче більше грошей бо не може купити електромобіль

27 Листопада 2017 12:08

thenakedconvos.com

Виконком Хмельницької міської ради знову планує переглянути граничну суму витрат на придбання легкових автомобілів для міської ради та її виконавчих органів.

Як випливає з проекту рішення, купівля легкових автомобілів для органів міської ради не повинна перевищувати 470 тис. грн за одиницю. З такою ініціативою вийшло комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту.

Як писав НГП, комунальне підприємство по організації роботи міського пасажирського транспорту через систему “Прозорро” прибдало електромобіль Nissan Leaf за 470 тис. грн у хмельницького ПП “Автоцентр “Ліга-II”. Договір підписали 14 листопада і він має бути виконаний до кінця цього місяця.

Як відомо, 8 вересня 2016 року виконком збільшив цінову планку на купівлю автомоблів для комунальників: з 60 тис. грн – до 420 тис. грн.

Нагадаємо, що 14 квітня 2016 року виконком затвердив рішення №260, яким визначив граничні суми витрат, призначених для придбання комплектних легкових автомобілів, меблів, обладнання, устаткування. Зокрема, легкові автомобілі дозволялося купувати не дорожче 60 тис. грн, а комп’ютери – 20 тис. грн.