Дозвілля на вихідні у Хмельницькому: 9-11 лютого

9 Лютого 2018 12:46
Бажаємо вам насичених вихідних!

Бажаємо вам насичених вихідних!. Фото: thetoyinsider.com

Програма заходів.
Найближчими вихідними хмельничани точно не будуть сумувати. У вільний час на вас чекають уроки англійської, покази документальних фільмів, виступи улюблених гуртів, величезна кількість майстер-класів і тренінгів різних напрямків, вечірки, вистави та ще багато іншого не менш цікавого.

У п’ятницю для вас виступлять у різних закладах міста драйовові гурти: “100 хвилин” і “С.О.В.А”. Молодіжний клуб розвитку підготував черговий урок англійської, а в кіно-клубі «Візія» покажуть фільм про відому скульпторку, живописця і графіка Луїзу Буржуа.

Субота виявилася найбільш насиченою подіями у ці вихідні. Протягом всього дня у різних куточках міста відбуватимуться цікаві заходи. Любителі літератури у дружньому колі обговорюватимуть чергову прочитану книгу. Діткам покажуть чергову виставу у театрі ляльок, також на них чекають розваги в одному з торгово-розважальним центрів міста і концерт у філармонії.

Хмельничан цього дня запрошують на медитацію Ошо, познайомитися з ребефінгом, усім охочим розкажуть, якими мають бути гармонійні стосунки. Дівчатам розкриють секрет, як здобути лідерство у ІТ-сфері, пройде пробний урок зі створення власного web-проекту.

У вечері містяни зможуть послухати виступи гуртів “Свої в доску” і “Nebraska”. Також не за будьте, що в суботу до Хмельницького приїде Дмитро Комаров і розкаже неймовірні історії з найбільш диких країн планети.

В неділю усіх запрошують зробити добру справу і долучитися до благодійної фотосесії. У міському дендропарку відбудеться акція на підтримку важкохворих діток трирічної Аміни і чотиримісячного Ореста.

Цього ж дня пройде презентація збірки Роберта Чемберса і презентація газети «ВОНО». У театрі ляльок і театрі Старицького для діток підготували цікаві вистави, а у парку Чекмана відбудеться свято Стрітення, де на всіх чекають концерт, ігри, дискотека, народні частування.

Не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій “З балкончика” Валерія Дядюри з міста Ромни. У відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють експозиції “Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм”, “Зимові канікули. Живопис, керамика, скло з музейної колекції”. У Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї діє виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.». В арт-центрі «MASLO» показують виставку київського художника Івана Михайлова «Край землі». Також нещодавно у приміщенні сервісного центру ПАТ “Хмельницькобленерго” (вул. Свободи 57/2) відкрили виставку  фотографій “Спогади про літо” Миколи Шафінського.

Щоб ви змогли провести вихідні продуктивно та із задоволенням, Сайт “Є” зібрав для вас найцікавіші події, які відбудуться в Хмельницькому цими вихідними!

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П’ятниця (9 лютого)

Фото: artukraine.com.ua

Показ фільму Луїзи Буржуа “Павук, коханка і мандарин”

Луїза Буржуа – відома скульпторка, живописець і графік. Фільм розповідає про виставку Буржуа на Венеціанській бієнале 1993 року та містить архівні кадри й матеріал, відзнятий у нью-йоркській майстерні й будинку художниці впродовж 1990-их і нульових.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47

Вартість: дорослим – 20 гривень, студентам, пенсіонерам – 10 гривень, школярам – 5 гривень

English Speaking Club: Global Problems and Priorities

Цього разу в клубі спілкуватимуться на тему глобальних проблем. Це проблеми, як із ними боротися і чи вийде їх вирішити дізнаєтеся на зустрічі. Приєднатися можуть всі охочі. Головне – “узяти” з собою англійську.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, “Вікно в Америку”, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту “С.О.В.А”

Запрошують усіх шанувальників їхньої творчості зустрітися знову.

Коли: 21:00

Де: астро-бар 7.60, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ кавер-гурту “100 хвилин”

На відвідувачів чекає безліч композицій у таких музичних напрямках R&B, Pop, Pop-rock, Disco, Jazz, Funk.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Субота (10 лютого)

 

Фото: edinstvennaya.ua, facebook.com

Зустріч із Дмитром Комаровим

Усі дивилися “Світ навиворіт” і захоплювалися ведучим цього проекту Дмитром Комаровим. Ведучий, автор програми, журналіст, фотограф, мандрівник – і це все в одній особі. Дмитро Комаров приїздить до Хмельницького і планує творчу зустріч.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-490 гривень

Пробний урок зі створення власного web-проекту

У вас є ціль потрапити в ІТ? Хочете стати кваліфікованим розробником? Мрієте подорожувати світом? І при цьому всьому працювати на фрілансі. Це пробне заняття підходить для вас тоді ідеально.

Коли: 15:00

Де: Комп’ютерна акадесія “ШАГ”, вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Показ музичного документального фільму «Димна Суміш: між пеклом і раєм»

На музиці гурту “Димна суміш” виросло покоління. Вона приносила слухачам не тільки шалені концерти зі слемом і розтрощеними гітарами, а й ідеї: спротиву пропаганді, вегетаріанстві, відмови від алкоголю та наркотиків.

Коли: 18:00

Де: Арт-центр “MASLO”, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 80 гривень

Лекція-зустріч “Лідерство в IT: інструкція для дівчат”

На лекції ви зможете дізнатися, чому деякі культури більш відкриті й залучають натхненних жінок-лідерів, проаналізуєте кейси, поговорите про те, як формується лідерство в ІТ, та поспілкуєтеся на тему того, навіщо брати перерви в кар’єрі.

Коли: 18:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 100 гривень

Дитяча вистава “Бука”

Театр ляльок запрошує маленьких хмельничан на виставу «Бука». У ній актори театру розкажуть про персонажа, яким лякають неслухняних дітей.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок “Дивень”, вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Воркшоп “Не скрамом єдиним: інстументи для будь-яких проектів”

Анна Лаврова – Project Manager, Agile-консультант. Має більше 9-и років досвіду в управлінні проектами в ІТ в Україні, на європейському й американському ринках. Вона точно знає, як зробити так, щоб кожен співробітник був почутий і включений у роботу.

Коли: 11:00

Де: Km Code’n’Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 399 грн – до 9 лютого; 500 грн – у день проведення заходу.

Воркшоп “Рецепт сімейного щастя”

Для кожної сім’ї – свій шлях до цього. Однак бувають моменти, які варто передбачити. Ідеться про насилля та його типи (фізичне, психологічне, фінансове). Воркшоп стане корисним для молодих сімей та пар.

Коли: 11:00

Де: Агенція сталого розвитку “Астар”, вул. Героїв Майдану, 38

Літературний захід “Говоримо про…”

Аби прочитані книги не були забутими, їх треба обговорювати. І чим більше, тим краще. Якщо у тебе немає такої компанії, то Літературний БАЗАР Хмельницький чекає в гості. Цього разу обговорюватимуть роман Джуліана Барнза “Відчуття закінчення”.

Коли: 15:00

Де: Кав’ярня-кондитерська “ZERNO”, вул. Свободи, 55.

Вартість: безкоштовно

Майстер клас “Гармонійні стосунки – які вони?”

Як будувати стосунки з коханою людиною так, аби відчувати задоволення й комфорт від них? Які існують мови кохання? Що є важливим у стосунках? На ці та іншщі питання ви
зможете отримати відповіді на майстер класі.

Коли: 14:00

Де: Психологічний центр “Психея”, вул. Герцена, 8

Вартість: 200 гривень

Розваги для діток на вихідні

Для дітей нова місія – пройти школу ніндзя та врятувати місто, проявивши свою суперсилу. А перед виконанням цих місій буде час, аби ще й навчитися виготовляти лисівки-подарунки та будиночки-трансформери на майстер класах.

Коли: 15:00

Де: ТРЦ “ОАЗИС”, вул. Степана Бандери, 2А

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту “Nebraska”

Свого часу NEBRASKA (кантрі-проект байк-рок-бенду “Механічний Апельсин”) вирішили зробити те, чого до них на теренах Батьківщини ніхто робити не наважувався. Вони вдихнули українську душу в суто американське кантрі. Кожна пісня в альбомі звучить настільки чесно та природньо, що починаєш вірити в те, що так споконвіків в Україні й співали.

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту “Свої в доску”

Музикантів цього гурту називають музичним божевіллям в одному флаконі. Вони грають справжні кавер-версіїї пісень в оригінальній подачі. На свій виступ запрошують усіх, хто готовий співати, танцювати і відриватися.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Музичний проект “Мої перші концерти”

Як це прекрасно – знайомити дітей із музикою! У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися – співати, танцювати, гратися й фантазувати. А коли в цей час поруч ще й дорослий, дитина неодмінно відкриє йому свої почуття й таємниці та запам’ятає ці хвилини на все життя.

Коли: 10:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 35 гривень – дитячий, 25 гривень – дорослий

Динамічна медитація Ошо

Динамічна медитація Ошо дозволяє випустити деструктивні емоції, підняти й відпустити несвідомі емоції, відчути себе вільною та щасливою людиною, відчути тотальне розслаблення душі й тіла, пізнати себе глибше.

Коли: 12:00

Де: Подільський Тренігговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 100 гривень

Семінар-тренінг “Переродження”

Семінар несе позитивні результати: оздоровлення фізичного тіла (зцілення хвороб, зокрема хронічних, покращення імунітету), налагодження стосунків із оточуючими (батьками, дітьми, членами сім’ї, рідними, колегами та іншими людьми), оздоровлення психічного стану, особистійний ріст.

Коли: 16:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 2500 гривень

Знайомство із Ребефінг/Rebirthing

Ребефінг – один із найпотужніших методів особистісного зростання, зцілення хвороб, вирішення особистих негараздів та пізнання себе. Комфортно займатися в зручному одязі.

Коли: 16:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 100 гривень

Неділя (11 лютого)

Фото: flowerpowermom.com

Свято Стрітення

У програмі святкувань виступ муніципального естрадно-духового оркестру, театралізовано дійство “Лютий лютує – весні дорогу готує”, спортивно-ігрова програма, українська дискотека. Крім того, будуть і народні частування. Гості свята – Академічний ансамбль пісні й танцю “Козаки Поділля”.

Коли: 15:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава “Чарівна лампа Алладіна”

Алладін – син бідного кравця. Після смерті батька мати з сином дуже бідували. Із далекого Магрибу приїжджає злий чаклун, котрий видає себе за брата покійного. Чародій допомагає родині, а все тому, що хоче, аби Алладін дістав йому масляну лампу з печери повної небезпек.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок “Дивень”, вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Казка “За щучим велінням”

Жили-були… в тридесятому королівстві, за горами високими та морями глибокими наші герої. Жили не тужили, пісні співали та байки складали, а ще рибу ловили. От зловили Щуку. Щучка та не проста, а чарівна: говорила-балакала, сміялася та плакала, ще й виконувала бажання та всілякі завдання.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Бесіда “Жінка в сучасному світі: хто вона?”

За горнятком міцної кави в затишній атмосфері зберуться звичайні, але особливі жінки. Жінки, котрі не бояться вивчати, дискутувати, розбиратися й приямати себе. Жінки, котрі не бояться запитувати, яке моє місце в сучасному світі, де керують чоловіки? На це та на всі питання, що виникають із цього, відповіді знайдуться на зустрічі.

Коли: 11:00

Де: Винотека-кондитерська “Бріош”, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 200 гривень

Презентація збірки Роберта Чемберса «Король у жовтому»

Ця збірка значною мірою вплинула на всю світову літературу в жанрах містики й жахів, здобувши цілу армію поціновувачів дивовижного й таємничого світу Жовтих міфів, створеного генієм Роберта Чемберса.

Коли: 16:00

Де: Книгарня “Є”, вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкоштовно

Презентація газети «ВОНО»

Редакція газети розповість про те, як вони створили видання на межі арт-зіну та інді-журналу, а також презентує 9 випуск. Під час події ви також зможете отримати попередні випуски ВОНО та підтримати видання, придбавши спеціальні стікери.

Коли: 15:00

Де: MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно