Олександр Федоренко: Наша команда завжди буде дбати, щоб діти якнайдовше залишалися дітьми

1 Червня 2018 13:21

Голова Київської міської партійної організації Громадського руху “Рідна країна” Олександр Федоренко з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відвідав Київську обласну бібліотеку для дітей, де поспілкувався з працівниками та обговорив стратегію, як збільшити інтерес до книги та творчості у майбутнього покоління.

Мене особисто дуже засмучують сучасні реалії, в яких зростає майбутнє України. Крім війни та відсутності законодавства, яке б справді охороняло дитинство, ми спостерігаємо кричущу несправедливість, коли діти з малозабезпечених сімей не можуть займатися спортом, творчістю та повноцінно розвиватись. Така ситуація породжує нерівність можливостей вступу до шкіл та вищих навчальних закладів. Єдиним осередком, де діти можуть реалізовувати свої здібності та задовольняти цікавість, залишаються бібліотеки, – сказав Олександр Федоренко, і додав: – Лише завдяки ініціативі працівників та небайдужих тут безкоштовно можна вчитися, творити та соціалізуватись в правильному напрямку. Наша команда буде завжди підтримувати тих, хто справді дбає, щоб діти якнайдовше залишалися дітьми“.

Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко з нагоди свята передав Київській обласній бібліотеці для дітей книги з власної бібліотеки.

Джерело: ridna.in.ua