Чи готова область до початку опалювального сезону

5 Жовтня 2018 15:26

Хмельниччина підготовлена до опалювального сезону майже на 100 %. Про це повідомляють у Хмельницькій ОДА.

«До опалювального сезону повністю підготовлені об’єкти соціальної сфери – 673 школи, 657 дитячих садочків та 65 лікарень. Будинковими лічильниками обліку теплової енергії в області оснащено 93,4% багатоквартирних житлових будинків та 92,1% будівель бюджетної сфери. У містах Хмельницький, Нетішин та Волочиськ засобами обліку оснащені усі житлові будинки, які мають технічну можливість та доцільність такого оснащення», – йдеться у повідомленні.

Додають, що учора, 3 жовтня, на засіданні Уряду доручили НАК «Нафтогаз України» укласти до 15 жовтня договори на постачання газу із виробниками тепла, які надають послуги населенню з опалення і постачання гарячої води та з теплопостачальними і теплогенеруючими підприємствами про реструктуризацію боргів за спожитий природний газ.

Наразі номінації на відпуск природного газу на 1 декаду жовтня отримали лише МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» та КП «Міськтепловоденергія», інші підприємства проходять процедуру оформлення договорів на постачання газу (договора НАКом розіслані для оформлення 1 жовтня).

Наталя ГАРМАТЮК

Джерело: ye.ua