У Хмельницькому завершили тендер на виготовлення е-квитка для пільговиків

3 Вересня 2019 09:51

В серпні Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради оголосило тендер на виготовлення е-квитка для пільгових категорій громадян. У тендерній документації йшлось про 45 437 магнітних карток, якими до кінця року планують забезпечити усіх пільговиків. На сьогодні тендерні процедури завершені і визначений переможець.

До участі в торгах було подано п’ять пропозицій. Їх оцінка проводилась автоматично електронною системою, відповідно заданих критеріїв і шляхом електронного аукціону. 3a результатами аукціону найбільш економічно вигідною виявилась пропозиція ТОВ «Перша фабрика Карат» з Коломиї. Та члени тендерного комітету відхилили пропозицію через невідповідність кваліфікаційним вимогам. Така ж ситуація склалась з пропозицією ТОВ «ІКТ Пластик» з Чернігова.

Врешті переможцем визначили столичне ТОВ «Компанія Спекл» з ціновою пропозицією 872 тисячі 400 гривень. Ця сумма майже удвічі менша за початкову орієнтовну вартість -1 мільйон 590 тисяч гривень. Згідно проекту договору виготовити і доставити картки «Компанія Спекл» має до 30 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, що у соцзахисті планують роздавати картки через громадські приймальні, ЦНАПи та управляючі компанії, щоб не було черг. А в управління транспорту та зв’язку міста наголошують, що після того як пільговику будуть забезпечені картками на проїзд у міському електротранспорті розпочнуть встановлювати валідатори.

Юна МІТРАШКО

Джерело: ye.ua