Микола Томенко балотуватиметься на посаду київського міського голови

24 Вересня 2019 07:37

23 вересня в Києві відбувся V з`їзд партії Громадський рух «Рідна країна», на якому визначили кандидата на посаду очільника столиці від політичної сили в разі проведення дочасних виборів. Одноголосним рішенням був обраний лідер партії – Микола Томенко. Він так прокоментував свою готовність очолити столицю:

«Сьогодні нам  нав’язують вибір між «поганими забудовниками» Кличка і «хорошими забудовниками» від нової влади. Тільки міський голова повинен дбати не про інтереси забудовників, а про інтереси киян. Власне, про це всі забули. Пора Києву обрати  українську владу, яка зробить місто комфортним для киян.»

Одним із пунктів резолюції, яку ухвалив з’їзд, була зазначена готовність партії брати участь у виборах до міської ради Києва.

«Під поняттям «українська влада» ми розуміємо людей не лише фахових, які довгий час не словом, а ділом доводять свою готовність працювати та професійність, а й тих, хто живе в столиці, працює, користується громадським транспортом, лікується в столичних лікарнях, а їхні діти навчаються не закордоном, а в київських школах, – сказав лідер партії Микола Томенко, і додав: – Тому наша команда Громадського руху «Рідна країна» прийняла рішення брати участь у виборах до Київської міської ради і відстоювати інтереси не забудовників, чиновників та елітних заробітчан, а всіх киян.»