4 знака Зодіаку, які обожнюють тріпати нерви оточуючим

3 Жовтня 2019 10:35

Існують окремі знаки Зодіаку, які зовсім не проти зіпсувати настрій навколишнім.

Виною всьому деякі особливості їх характеру, які перетворюють цих людей в головних «подразників» і порушників спокою інших, інформує Ukr.Media.

Діва

Діви славляться своїм талантом дратувати близьких і знайомих людей нескінченними потоками критики. Цей знак завжди знає, як і що потрібно робити. Він обожнює давати поради, методично і занудно повчаючи оточуючих.

Діва важко переносить недоліки інших, однак про свої мінуси і промахи ніколи не згадує. Варто тільки освіжити пам’ять Діві, нагадавши про її власні прорахунки, як вона знайде ще сто п’ять претензій на вашу адресу.

Діви дуже охайні і бридливі, вони уважно стежать за життям своїх домочадців, суворо змушуючи їх дотримувати певні правила і ритуали. Величезним мінусом Діви є абсолютне невизнання власної недосконалості, що жахливо сильно дратує інших людей.

Скорпіон

Скорпіони люблять змушувати нервувати оточуючих. Вони не дуже приховують це прагнення, виправдовуючись бажанням вивести людей на чисту воду. Цей знак є справжнім провокатором, якому подобається викликати інших на сильні емоції, нехай навіть і негативні.

В глибині душі Скорпіон чудово розуміє, що «читає» інших мов книгу. Але цей дар він часто обертає проти самих близьких людей. Скорпіон упевнений, що всі навколо нього задумали великий обман, тому він заздалегідь шукає неспростовні докази своїх думок. Це складний знак, який вміє вивести з зони комфорту навіть дуже спокійну і врівноважену людину.

Овен

Овни відомі своїм умінням розводити народ на негативні емоції. Цей знак любить з мухи робити слона, роздуваючи будь-яку дрібницю до неймовірних розмірів. Виною всьому надмірний емоційний стан Овна, адже він звик бурхливо і голосно виражати свій настрій.

Овен розташований до агресії, яку не соромиться демонструвати оточуючим людям. Не домігшись свого, він буде штурмувати, поки остаточно не роздратує інших. Зайва наполегливість і невміння приймати відмови є головними недоліками в поведінці Овна. А ще цей знак не посоромиться висловити в обличчя всі ваші недоліки і мінуси з дивовижною незворушністю.

Лев

Лев здатний дратувати багатьох людей своїм его і манірною поведінкою. Цей знак обожнює хвалитися придбаними речами, покупками і навіть своїми другими половинками. Для Лева дуже важливо визнання власного ідеального смаку. Іноді він досить нав’язливо намагається почути схвалення і захоплення інших людей.

Лев схильний приписувати собі тільки хороше. Якщо він зробить помилку, то вже знає, кого звинуватити в цьому промаху. Він любить обговорювати і оцінювати людей за зовнішнім виглядом.

Іноді своєю поведінкою він сильно зачіпає почуття оточуючих, даючи людям зрозуміти, як їм пощастило опинитися в друзях такої величної натури. З цими людьми доведеться навчитися співіснувати, адже вони відрізняються природними здібностями дратувати і нервувати інших.

Джерело: https://ukr.media