Очільники “Нафтогазу” знов нагородили себе мільйонами

15 Січня 2020 11:19

Згідно з умовами контракту, ТОП-менеджмент НАК «Нафтогаз України» отримає премію в 1% від 2,9 мільярда доларів, які за рішенням суду повинен виплатити Україні російський «Нафтогаз». Про це повідомив в інтерв’ю«Лізі» виконавчий директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко. «За контрактом повинні виплатити. На всю групу буде 1% від отриманих грошей », – розповів він, додавши, що поки не знає, скільки саме преміальних доведеться на його частку.

Ось все-таки цікаво у них там в «Нафтогазі» все влаштовано: в суді за Україну віддувається юридична компанія, найнята за бюджетні гроші, а премію за перемогу раптово отримує ТОП-менеджмент. Ну, покладемо, менеджмент великі молодці, якщо вибрали таких умілих юристів – але їм, взагалі-то, за те зарплату і платять, щоб думали головою хоч трохи і наймали не повне фуфло.

І зарплата це, м’яко кажучи, не маленька, а тут ще за контрактом (!) Премії за виграш покладені. Причому що характерно: коли «Нафтогаз» програє суди або зазнає ще будь-які збитки, то щось ніде не повідомляється, що Коболєв з Вітренко відшкодовують частину втраченого з власного гаманця … Все ж, багата ми країна, раз можемо дозволити собі такі контракти!

Джерело: https://www.rupor.info/news/154031/santa-klaus-dlya-naftogaza-kobolev-i-ko-poluchat-premiyu-v-29-millionov-dollarov