Хоч плюй у вічі — їм Божа роса, або Авакова у відставку не відправлять

27 Травня 2020 08:25

Заступник голови МВС Антон Геращенко прокоментував можливість відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у зв’язку зі зґвалтуванням поліцейськими дівчини у Київській області. На його думку, у цій ситуації рішення необґрунтоване. Про це він сказав в ефірі “Сніданку“.

“Я вважаю, що у цій ситуації рішення необґрунтоване. Тому що ми будуємо систему, за якої вона реагує на подібні події. Ще раз наголошу: до Майдану подібні дії приховували. У нас же позиція – і це якраз результат роботи міністра внутрішніх справ – у нас повна нетерпимість до катувань і насильства. Миттєва реакція на те, щоб притягати до відповідальності таких людей”, – заявив Антон Геращенко.

Нагадаємо, у Київській області двоє працівників поліції Кагарлицького відділу застосували силу та зґвалтували жінку, яку викликали до відділення поліції як свідка.

Згодом Державне бюро розслідувань затримало 29- та 35-річних оперуповноваженого та начальника одного з секторів Кагарлицького відділення поліції та заявили, що провоохоронці застосовували до потерпілої тортури.

Джерело: https://zik.ua/